Avantouintipaikka Ladun hoiteisiin

Kemijärven kaupungin luopuessa avantouintipaikan ylläpidosta ottaa Kemijärven Latu ry paikan hoitaakseen. Paikkaa tullaan pyörittämään täysin talkoovoimin, siivoukset ja avainpalvelu hoidetaan aktiivisten talviuinnin harrastajien kesken. Tänä tulevana talvikautena uintipaikka on avoinna vain kausimaksun maksaneille. Koronapandemian aikana kertamaksun suorittaminen ei ole mahdollista. Tulemme järjestämään avoimien ovien päiviä, jolloin paikkaan ja lajiin pääsee turvallisesti tutustumaan.

HUOM! Uimahalli Poukamasta ei avaimia enää saa eikä sinne voi suorittaa avantouintimaksuja.
Talven uintikausi avataan 1.12.2020 ja kausi päättyy 30.4.2021. Kausimaksu on 30 euroa Ladun jäsenille ja muille 70,-/kausi.
Ohjeet kausimaksun maksamiseen:
Ladun jäsen: maksa 30 euroa Kemijärven Latu ry:n tilille FI68 5642 3420 0144 97; viesti: avanto 2020.
Ei-jäsen: maksa 70 euroa Kemijärven Latu ry:n tilille (kts. yllä), viesti: avanto 2020
Voit liittyä Kemijärven Latu ry:n jäseneksi netissä tai täyttämällä paperisen liittymislomakkeen: Mene Suomen Latu ry:n nettisivuille ja hae sieltä liittymisohjeet (Suomen Latu: Etusivu - Liity jäseneksi), saat laskun ja jäsenkortin yhdistykseltä ensi vuoden puolella ja maksat sitten jäsenmaksun. Jos et käytä nettiä, pyydä liittymislomake Ladulta. Liittymislomakkeita viedään myös pukukopeille, kun kausi alkaa. Voit myös laittaa liittymispyynnön sähköpostilla kemijarvenlatu at gmail.com.
Miksi kannattaa liittyä Kemijärven Latu ry:n jäseneksi? Jäsenmaksu on 25,-/vuosi ja sillä saat Suomen Latu ry:n jäsenedut: mm. neljästi vuodessa ilmestyvä laadukas Latu ja Polku-lehti ja alennuksia retkeilyliikkeistä ja majoituksista (esim. Kiilopää, Kilpisjärvi, hostellit).
Miten saat avaimen?
Tule avantopaikalle tiistaina 1.12. klo 17-19 välisenä aikana! Avainvastaava Petri Pörhö (puh. 040 84 86 778) on tuolloin paikalla ja häneltä saat maksukuittia vastaan avaimen. Jos tuo aika ei sovi, soita Petrille ja sovi muu aika!
HUOM! Avain on henkilökohtainen: jokainen avannossa säännöllisesti käyvä lunastaa oman avaimen.Turvallisuusasiakirjat ja muut ohjeet laitetaan pukukoppeihin esille. Turvallisuusasiakirjasta löytyvät talkoolaisten nimet vastuualueittain. Kaikki auttavat kädet ovat tarpeen, joten jos innostut, niin mukaan talkoolaiseksi voi tulla koska vain kauden aikana. Pukukoppeihin laitetaan listat, joihin voit merkitä nimesi ja työviikon, joka sinulle sopisi. Ketään ei velvoiteta talkoiluun eikä Latu ry:n jäsenyys velvoita talkoiluun.
Hyistä hurmiota odotellessa!