Onnellisten hiihdon suosio löi ällikällä!

Kautta aikain historiansa ensimmäinen Onnellisten hiihto on sivakoitu! Laturetken suosio yllätti meidät järjestäjät aivan täysin! Osallistujamäärä meinasi räjähtää käsiin, niinpä jouduimme sulkemaan netin kautta ilmoittautumisen ennen aikojaan. Lähtöaamuna onnistui vielä ilmoittautua ja lopulta ladulle lähti 98 hiihtäjää.

Aurinkoinen sää siivitti hiihtäjiä koko matkan Kemijärveltä Tapionniemen kautta Pyhätunturille. Hiihtomatkaa maaliin asti kertyi noin 50 kilometriä ja sen hiihti 70 onnellista hiihtäjää. Hiihtoreitin varrella oli neljä huoltopistettä, joissa oli tarjolla kuumaa mehua ja pientä purtavaa. Tapionniemen Kyläkartanolla sai maittavan keittolounaan ja kahvit omakustannehintaan. Osa hiihtäjistä hiihti puolet matkasta Tapionniemeen asti.

Pyhältä ja Tapionniemestä oli kuljetus takaisin lähtöpaikalle ja maali sulkeutui, kun viimeiset hiihtäjät saavuttivat Pyhän kello viiden aikaan iltapäivällä.

Palaute hiihdosta on ollut positiivista. Pääosin järjestelyt onnistuivat erinomaisesti, mutta puutteitakin oli. Otamme kaikista palautteista opiksi jatkossa :)

Kiitos kaikille hiihtoon osallistuneille! Teitte päivästä auringon kanssa täydellisen!

Lähtöpaikalla jokainen sai numerolapun rintaansa.

Lähtö on tapahtunut!

Ensimmäinen taukopaikka Javaruksentiellä

Shamaani ilmestyi ladun varrelle!

Onnelliset hiihtäjät shamaanin kainalossa

Huolto valmiina!

Huoltopiste kakkosen kultainen vahti

Mehutankkaus Tapionniemessä

Kuhinaa Tapionniemen Kyläkartanon pihalla

Maalissa!

Konkarihiihtäjä Esko Marttinen hiihti matkan edestakaisin! Lähtönumero 100 oli siis varsin osuva ;)