Aprillipäivä lähestyy....sukset kohti Onnellisten latua!

Onnellisten hiihto starttaa sunnuntaina klo 9-10 Peurakankaalta. Tässä infoa päivän aikatauluista.


LÄHTÖ:
Peurakankaan parkkipaikalla on liikenteenohjaus, jotta saamme kaikki autot mahtumaan parkkiin. Seuraa opastusta.
Ilmoittaudu lähtöpaikalla järjestäjille. Saat numerolapun, listan tärkeistä järjestäjien puhelinnumeroista sekä jätesäkin, johon voit jättää vaihtovaatteet. Laita nimesi säkkiin ja jätä säkki järjestäjälle, joka kuljettaa varusteet Tapionniemeen.
Lähtö Peurakankaalta omaan tahtiin tunnin sisällä klo 9-10. Lähtö suljetaan klo 10. Viimeisenä lähtee ns. perässähiihtäjä sekä SPR:n kelkka.
Alkuun hiihdetään Peurakankaan leveällä ladulla reilut viisi kilometriä seuraten 15 kilometrin latumerkintöjä. Latujen risteyksissä on Onnellisten hiihdon nuolimerkit ja osassa myös keltaliivinen järjestäjä opastamassa oikeaan suuntaan. Onnellisten latu kääntyy seuraamaan sähkölinjaa ja muuttuu samalla yhdeksi perinteisen laduksi.


HUOLTOPISTEET JA MAALI:
Hiihtomatkalla on neljä huoltopistettä. Niissä tarjotaan kuumaa mehua ja pientä naposteltavaa.
1. huoltopiste sulkeutuu klo 12.30
2. huoltopiste sulkeutuu klo 13.30
3. huoltopiste Kyläkartano, on auki koko päivän
4. huoltopiste sulkeutuu, kun viimeisenä tuleva SPR:n kelkka saapuu paikalle noin klo 17
Maali Pyhällä (Opastuskeskus Naavan vieressä) suljetaan klo 18

PALUUKULJETUS:
Paluukuljetus kuuluu osallistumismaksuun. Yhteiskuljetus isolla bussilla Pyhältä Tapionniemen kautta Peurakankaalle lähtee Pyhän K-kaupan edessä olevalta pysäkiltä klo 15:30.
Tämän lisäksi järjestäjillä on kaksi pikkubussia ajamassa väliä Tapionniemi-Peurakangas sekä Pyhä-Tapionniemi. Nämä pikkubussit lähtevät sitä mukaan, kun ovat täynnä.

SUIHKU JA SAUNA:
Tapionniemessä on lähtöpaikalta kuljetetut vaihtovaatteet odottamassa hiihtäjiä. Siellä on suihkutilat sekä pieni pihasauna.

RUOKAILU:
Tapionniemen Kyläkartanolla on mahdollisuus lounastaa ja kahvitella omakustannehintaan. Otathan käteistä mukaan, kortti ei käy.

WC:t
Hiihtomatkan varrella sisävessat ovat Tapionniemessä sekä Lomakeskus Lupossa. Jos hätä yllättää muualla, niin... ;)
MUUTA HUOMIOITAVAA:
Ota hiihtoon mukaan kevyt taukotakki. Ilma voi hiihdon aikana äkisti muuttua ja jos joudut hetken odottamaan Pyhällä paluukuljetusta, niin taukotakki estää kylmettymisen.
Tapionniemen Kyläkartanolla on myös Aapa-Lapin myyntipiste

HUOM!!!! Tämä on roskaton hiihto. Laita roskat taskuun ja jätä ne huoltopisteillä oleviin roskasäkkeihin. Hiihtoladun varrelta ei saa löytyä yhtään roskaa!!

TERVETULOA ONNELLISTEN HIIHTOON!!